Bhuna Khichdi

riisi

2½ dl vihreitä linssejä
5 dl basmatiriisiä
1 sipuli, silputtuna
2 vihreää chiliä, viipaloituna
2 tl valkosipulitahnaa
1 tl inkivääritahnaa
1 tl kurkumaa
1 tl jeeraa
1 laakerinlehti
2-3 neilikkaa
2 kanelitankoa
2,25 l kiehuvaa vettä
1 rkl suolaa
1 tl chiliä
2 rkl gheetä tai voita
1 rkl öljyä

1. Pese riisi ja linssit hyvin ja valuta.

2. Kuumenna öljy isossa kattilassa ja lisää sipuli. Ruskista kevyesti ja lisää sitten laakerinlehti, chilit, valkosipuli- ja inkivääritahna, neilikat, jeera, kurkuma ja kanelitangot. Paista 2-3 minuuttia. Lisää suola ja chilijauhe ja sekoita hyvin.

3. Lisää vesi ja odota, että se alkaa kuplimaan. Lisää riisit ja linssit ja anna kiehua keskilämmöllä kannen alla 22-25 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä.

kiehumaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: