Bengali Bhuna Chicken – Kosha Murgir Mangsho

bhuna chicken

800g kanaa, leikattuna paloiksi
50g ruokajogurttia
2 rkl inkivääri-valkosipulitahnaa
½ tl kurkumaa
1½ tl jeeraa
1 tl korianterijauhetta
1 tl chiliä
1 tl sinappiöljyä/auringonkukkaöljyä
————————————
2 isoa sipulia, siivutettuna
2-3 perunaa, kuorittuna ja paloiteltuna 4-8 osaan
1 tomaatti, paloiteltuna
3 vihreää kardemummaa
3-4 neilikkaa
1 kanelitanko
2 laakerinlehteä
1 rkl sokeria
1 tl garam masalaa
suolaa maun mukaan
4 rkl auringonkukkaöljyä

1. Sekoita kulhossa jogurtti, inkivääri-valkosipulitahna, kurkuma, chili, jeera, korianterijauhe ja öljy. Lisää joukkoon kanat ja sekoita hyvin. Peitä kannella/kelmulla ja laita jääkaappiin marinoitumaan ainakin tunniksi.

marinadi

2.Kuumenna öljy kasarissa ja paista perunoita kunnes ovat kauniin ruskeita. Aseta sivuun odottamaan.

perunat

3. Lisää samaan öljyyn laakerinkehdet, kardemumma, kanelitanko, neilikka ja sokeri. Kun sokeri alkaa karamellisoitumaan, lisää sipulit. Ruskista keskilämmöllä.

4. Lisää joukkoon kanat ja suola ja paista kunnes kanat kypsyneet.

kanat

sekoittele

5. Lisää tomaatit ja paista kunnes tomaateista irtoava vesi on haihtunut ja öljy rupeaa nousemaan pintaan.

tomaatit

6. Lisää perunat ja garam masalaa. Paista 10 minuuttia ja lisää vielä tarvittaessa suolaa. Koristele korianterilla.

valmis

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: