Nakkikastike ja kukkakaalimuussi

Tässä on perheemme tämän hetkinen lemppariruoka! Nopea, helppo, maukas ja edullinen. Reseptiä pystyy myös helposti tuunaamaan vaihtamalla nakkien tilalle broilerinsuikaleita ja lisäämällä kukkakaalien sekaan myös parsakaalia tai eri yrttejä. 😛

1 pkt kalkkunanakkeja
1 iso sipuli
1 prk tomaattipyreetä
900g kukkakaalia (pakaste)
voita
1-2 rkl sinappia
1 prk smetanaa
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
tukku tuoretta lehtipersiljaa

Kuullota sipuli voissa, heitä pilkotut nakit joukkoon. Lisää purkki tomaattipyrettä ja mausta suolalla, pippurilla ja sinapilla. Jätä hautumaan alhaisella lämmöllä kannen alle 5 minuutiksi. Lisää lopuksi smetana ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi.

Kiehauta/höyrytä kukkakaalit, kaada keitinvesi pois, lisää voita ja suolaa sekä persiljat. Valmista kukkakaalimuussi joko blenderissä tai ”survomalla”, riippuen minkälaisen koostumuksen sille haluat.

Advertisements

2 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. Hadia Ahmadzai-Faqiri
    Mar 18, 2012 @ 16:54:03

    where do you use the smetana

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: