Panchi Misali Chorchori

panchi

2 rk öljyä
1 tl Punch Paron-mausteseosta
2 kuivattua chiliä
1 rkl inkiväärimurskaa
1 munakoiso, kuutioituna
10 retiisiä, paloiteltuna (varsineen)
3 pientä rosamundaperunaa, lohkottuna
2½ dl kukkakaalia, paloiteltuna
2 porkkanaa, siivuttuna
½ tl kurkumaa
1 tl suolaa
½ tl chiliä
1 dl vettä
1 dl vihreitä linssejä
1 dl korianteria, silputtuna

1. Kuumenna öljyä kasarissa ja lisää Punch Paron-mauste. Odota, että mausteet rupeavat poksahtelemaan. Lisää sitten inkivääri ja munakoisot. Peitä kannella ja paista 5 minuuttia.

munakoisot

2. Poista kansi ja lisää retiisit, perunat, kukkakaalit ja porkkanat. Sekoita hyvin.

kasvikset

3. Lisää kurkuma, suola ja chilijauhe ja sekoita. Jatka kasvisten kypsennystä, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää lopuksi silputtua korianteria ja sekoita.

valmis

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: