Italialainen tatti-tomaattipasta

Namnamanamnamnamnamnamnam….hyvääääää!

Ainekset
1 pkt (250 g) Pirkka tagliatelle tuorepastaa
1 ps (25 g) kuivattuja tatteja
2 dl vettä
1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
1/2 rs (à 250 g) miniluumutomaatteja
noin 15 kpl aurinkokuivattua kirsikkatomaattia
1 rkl aurinkokuivattujen kirsikkatomaattien yrttiöljyä
1 tl suolaa
1/2 tl rosmariinia
1/2 tl mustapippuria
2 dl ruokakermaa
tuoretta basilikaa
Lisäksi
parmesaania

1. Taittele sienet käsin isohkoiksi paloiksi. Liota sieniä vedessä noin 1/2 tuntia.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Puolita miniluumutomaatit ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit.

3. Kuullota sipulia ja valkosipulia yrttiöljyssä pari minuuttia. Lisää sienet liemineen ja keitä kastiketta kokoon ilmankantta noin 5 minuuttia, kunnes neste on lähes haihtunut. Mausta suolalla, rosmariinilla ja pippurilla.

4. Kaada joukkoon ruokakerma ja kuumenna.

5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita sienikastikkeen joukkoon. Ripottele päälle miniluumutomaatit ja basilikan lehtiä. Tarjoa lisäksi raastettua parmesaania.

Alkuperäinen resepti löytyy täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: