Libanonilainen kafta (BBQ)

Ainekset

* 1 kg vähärasvaista jauhelihaa
* 1 sipuli, raastettu
* 1½ dl hienonnettua tuoretta persiljaa
* ½ tl cayennenpippuria
* ½ tl baharatia
* 1 tl suolaa tai maun mukaan
* ½ tl mustapippuria
* 6 puisia tai metallisia varrastikkuja

1. Kuumenna grilli. Jos käytät puisia vartaita, liota vedessä. (Voit tehdä nämä myös uunissa 200 asteessa, jos ei ole grilliä lähettyvillä.) 🙂

2. Sekoita kaikki ainekset keskenään isossa kulhossa. Jaa seos kuuteen osaan ja painele varrastikkujen ympärille, muodostaen noin 2½ cm paksuja ja 12 cm pitkiä pötköjä.

3. Grillaa 10-15 minuuttia, käännä satunnaisesti, kunnes liha ei ole enää vaaleanpunaista.

Alkuperäinen resepti täältä.

Advertisements

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Hel 25, 2014 @ 10:47:03

    Jaa, nää tikut tekevät nähtävästi sen, että ruoka näyttää todellista hienommalta. 😉 Sinänsä maku ei ollut mielestäni mikään makunystyröitä räjäyttävä, mutta ”raati” ihasteli esillepanoa.Oli kuulema kuin egyptiläiset koftat ja ihan kuin ravintolassa konsanaan. 🙂 🙂

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: