Sitruunatahna (lemon curd)

6 rkl voita
3 munaa
2 dl sokeria
2 sitruunan mehu

1. Sulata voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sitruunamehu ja voisula koko ajan vatkaten.

3. Kuumenna seos kattilassa miedolla lämmöllä (mulla oli 4) ja vatkaa, kunnes sakenee.

4. Tölkitä. Kirpeä sitruunatahna sopii paahtoleivälle ja on myös maukas täysvoin korvike.

Alkuperäinen resepti löytyy täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: