Hedelmiä ja raparperivaahtoa

Pahoittelen kuvan laatua...kännykällä otettu. :S

Raparperivaahto valmistetaan ohuista raparpereista, joita ei tarvitse kuoria. Vaahdon koostumuksen tulee muistuttaa pehmisjäätelöä.

6 kiiviä
1/2 meloni
1-2 omenaa

Raparperivaahto:
200 g raparperia
1/2 dl kidesokeria
1 kanelitanko
1 tähtianis
2 munanvalkuaista
2 rkl kidesokeria

Paloittele raparperit pienemmiksi. Keitä raparperia, sokeria ja mausteita miedolla lämmöllä kunnes raparperit ovat pehmenneet, 5-10 minuuttia. Anna jäähtyä ja poista kaneli ja anis. Kaada hilloke suureen kulhoon. Peitä kulho ja pakasta massaa muutama tunti.

Lohko kiivit, meloni ja omenat suuriksi paloiksi.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa mukaan sokeri. Laita pakastettu raparperimassa monitoimikoneeseen ja sekoita massa aika tasaiseksi. Lisää valkuaisvaahto ja sekoita nopeasti, vain niin että ainekset sekoittuvat. Levitä raparperivaahto hedelmille, tarjoile heti.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: