Katkarapukeitto

*500g katkarapuja
*1 rkl öljyä tai margariinia
*1 sipuli
*2 rkl tomaattipyrettä
*6 dl vettä
*1 liha- tai kasvisliemikuutio
*2 rkl vehnäjauhoja
*1,5 dl maitoa
*2,5 dl ruokakermaa
*sitruunapippuria, tilliä, valkosipulijauhetta, sipulijauhetta ja aromisuolaa

1. Sulata rasva kattilassa ja lisää sipuli (pieneksi pilkottuna tai suikaleina) ja tomaattipyreet. Sekoita ja hauduta hetki.

2. Lisää vesi ja liemikuutio. Keitä hiljalleen n. 20 min.

3. Yhdistä kerma-maito ja jauhot.

Sekoita suuruste liemen joukkoon.

Lisää mausteet. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää katkaravut ja anna hautua vielä 5 min. Tarjoile leivän kera.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: