Harissa-jogurttikastike

harissajogurtti

2 dl ruokajogurttia
3-4 tl harissaa (jos ei ole, esim. Sambal Oelekilla voi korvata)
4 valkosipulinkynttä, murskattuna
2 dl tuoreita persiljan tai mintunlehtiä (tai niiden sekoitusta), silputtuna
suolaa ja vastajauhettua mustapippuria, maun mukaan

Sekoita ainekset keskenään ja anna olla jääkaapissa ainakin puoli tuntia ennen tarjoilua maustumassa. Tarjoile esimerkiksi kebabin kanssa. Kastiketta voi käyttää myös marinadina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: