Bulgursalaatti

IMG_6693

 

3 dl bulguria
1 iso kesäkurpitsa, leikattuna puoliksi pituus- ja leveyssuunnassa
1 punainen paprika, paloiteltuna 8 osaan
15 kirsikkatomaattia, puolitettuna
2 kevätsipulia, paloiteltuna
kourallinen vihreitä oliiveita
kourallinen tuoretta basilikaa, silputtuna

Kastike:
2 rkl balsamicoa
1 rkl sitruunamehua
2 tl chilikastiketta
1 valkosipulinkynsi, murskattuna
1 tl suolaa
½ tl mustapippurirouhetta

Kypsennä bulgur paketin ohjeen mukaisesti. Valuta hyvin ja kaada isoon tarjoilukulhoon.

Kuumenna grilli tai paistinpannu ja paista kesäkurpitsoja ja paprikan paloja, kunnes ovat pehmenneet ja saaneet kauniin värin pintaan. Leikkaa kesäkurpitsa siivuiksi paistamisen jälkeen. Lisää kesäkurpitsan ja paparikan palat bulguriin.

Sekoita joukkoon tomaatit, basilika, oliivit ja kevätasipulit.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita sitten bulgurin joukkoon.

Mausta tarvittaessa vielä suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: