Kanaa jamaikalaisittain

IMG_6590

Marinadi:
1 kevätsipuli
2 punaista chiliä (minulla oli vain vihreitä chilejä, joten marinadista tuli vihreää)
2cm pala inkivääriä
4 valkosipulinkynttä
kourallinen tuoretta korianteria (käytä varret marinadiin ja lehdet koristeluun)
1 rkl tuoreita timjaminlehtiä
2 tl kuivattua timjamia
2 tl yleismaustetta (mikä tahansa maustesekoitusjauhe)
1 tl kuivattuja chilihiutaleita
2 rkl limemehua
1 tl hunajaa
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
—————
4-6 kanankoipea
1 lime

Jauha tehosekoittimella tai sauvasekoittimella marinadin ainekset tasaiseksi tahnaksi.

Levitä marinadi kauttaaltaan kanojen päälle ja laita jääkaappiin maustumaan neljästä tunnista yön yli.

IMG_6582

Aseta kanat uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin tunnin ajan.

IMG_6587

Koristele korianterinlehdillä ja limelohkoilla. Tarjoile riisin kera.

IMG_6610

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: