Arancini

2015-12-03 20.20.17

Italialaiset riisipallot.

Ainekset:

5 dl keitettyä valkoista riisiä
1½ dl parmesanraastetta
3 kananmunaa
mozarellajuustoa kuutioituna tai valmiita mozarellapalloja
2½ korppujauhoja, joihin sekoitettu 1 tl Provencen mausteseosta
öljyä paistamiseen
Yhdistä riisi, parmesanraaste ja yksi kananmuna kulhossa ja vaivaa käsin tasaiseksi seokseksi.

2015-12-03 19.08.05

Ota kourallinen riisiseosta käteen ja puristele siitä kiinteä pallo. Paina peukalolla keskelle kolo ja aseta mozarellaa sisään. Painele pallo takaisin kiinni ja pyörittele käsissä vielä hetki, jotta pallo on tasainen.

Vispaa kaksi kananmunaa lautasella. Laita korppujauhot toiselle lautaselle. Laita öljy kuumenemaan kattilaan.

Pyörittele arancini ensin kanamunassa ja sitten korppujaohoissa. Paista öljyssä koko ajan pyöritellen, kunnes pinta on kauniin ruskea.

Siirrä arancinit öljystä talouspaperille ja sirottele päälle hieman suolaa välittömästi.

2015-12-03 19.56.32

Tarjoile perinteisen Marinara-kastikkeen kera.

2015-12-03 20.20.35

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: