Pestokala

Pestokala

400g valkoista kalaa (esim. seitiä)
2 tl vihreää pestoa
1 tl valkosipulimurskaa
3 rkl parmesanraastetta
2 rkl aiolia
½ tl suolaa
3 rkl pinjansiemeniä

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Pilko pinjansiemenet pieneksi veitsellä. Kaada ne kulhoon ja sekoita joukkoon pesto, valkosipulimurska, suola, parmesan ja aioli.

Kaada uunivuoan pohjalle oliiviöljyä ja asettele (sulaneet) kalafileet siihen vierekkäin. Levitä pestoseos kalojen päälle tasaisesti. Paista uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes kuorrute ruskistuu kauniisti.

uuniin

uunista

Tarjoile salaatin kera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: