Fah’s Kang Juet Kai Sab with Tofu

Fah's

6 valkosipulin kynttä
1 pkt pehmeää tofua
1 kiinankaali
1 kananmuna
2 porkkanaa, viipaloituna
40g vermicelliä (tai enemmän, maun mukaan)
1 pkt tummia siitakesieniä tai korvasieniä
400g maustamattomia broilerinsuikaleita
1 rkl maissitärkkelystä (Maizena)
1,5 l vettä
2 tl all krydda (yleismauste)
4 tl kalakastiketta
1 rkl sokeria
suolaa maun mukaan
1 dl tuoretta korianteria silputtuna

1. Leikkaa tofu paloiksi ja puolita sienet. Silppua valkosipuli erittäin pieneksi silpuksi. Leikkaa kiinankaalin lehdet noin 2 cm suikaleiksi leveyssuuntaan. Laita vermicellit kulhoon ja peitä kylmällä vedellä.

2. Silppua kana hienoksi massaksi joko veitsellä tai tekosekoittimella. Sekoita joukkoon maissitärkkelystä ja pyörittele massasta pieniä palloja.

kanat

3. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää ensin valkosipulit. Paista minuutin ajan ja lisää sitten kanapallot. Paista joka puolelta ja lisää sitten vesi.

pallot

Anna saavuttaa kiehumispiste. Lisää porkkanat ja keitä 5 minuuttia, lisää sitten kiinankaali ja sienet.

4. Mausta sokerilla, suolalla, yleismausteella ja kalakastikkeella. Keitä 15 minuuttia. Vatkaa kananmuna ja kaada liemen sekaan. Lisää lopuksi tofupalat, korianterisilppu ja anna kiehua vielä 10 minuuttia. Käännä sitten levy pois päältä.

valmis

5. Lisää vermicellit kattilaan juuri ennen tarjoilua, jotta ne eivät pehmene liikaa. Tarjoile chilikastikkeen kanssa.

tarjolla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: