Chicken Cheese Handi

cheese chicken

Ainekset:
500g luutonta kanaa, paloina
1 sipuli, silputtuna
½ tl kurkumaa
½ tl chilijauhetta
5 dl vettä
4 tomaattia, paloiteltuna
2 rkl Ghee
2 rkl ruokajogurttia
1,25 dl öljyä
1 rkl murskattua valkosipulia
1 tl kuminansiemeniä
1 tl murskattua punaista chiliä
1 tl jeeraa
suolaa maun mukaan
1 tl maustepippurijauhetta
1 rkl chilikastiketta
1 rkl soijakastiketta
2 rkl voita
2 rkl kermaa
hyppysellinen punaista/oranssia ruokaväriä
3 rkl cheddarjuustoa
2 rkl tuoretta korianteria, silputtuna
2 vihreää tai punaista chiliä, viipaloituna

Laita kattilaan 5 dl vettä, sipuli, kurkuma, chilijauhe, 2 tomaattia, ghee ja jogurtti ja keitä 15 minuutin ajan.

kiehuu

Kun sipuli on pehmeää, tee seoksesta sauvasekoittimella tasaista kastiketta ja sulje levy. Jätä odottamaan hetkeksi.
Kuumenna öljy kasarissa, lisää valkosipulimurska ja kuminansiemenet, paista minuutin ajan. Lisää sitten sipulisekoitus ja 2 paloiteltua tomaattia joukkoon. Paista kunnes tomaatit ovat pehmenneet.

sekoitus

Lisää murskattu chili, jeera ja suola ja jatka paistamista. Lisää kananpalat ja peitä kannella. Anna kiehua kunnes kanat ovat kypsiä ja pehmeitä.
Lisää sekaan maustepippuri, chilikastike, soijakastike, voi, kerma, elintarvikeväri ja cheddarjuusto.

cheddar

Anna kiehahtaa ”kasaan”. Koristele korianterisilpulla ja chilisiivuilla.

valmis

koristeltu

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: