Kofta kebab

kofta kebab

Ainekset:

4 valkosipulinkynttä, murskattuna
1 tl suolaa
500g lampaan/naudan jauhelihaa
3 rkl sipulia, silputtuna
3 rkl tuoretta lehtipersiljaa, silputtuna
1 rkl korianteria
1 tl jeeraa
1/2 rkl kanelia
1/2 tl maustepippurijauhetta
1/4 tl cayennea
1/4 tl inkiväärijauhetta
1/4 tl mustapippurijauhetta
13 bambuvarrastikkua, liotettu vedessä 30 minuuttia

1. Jauha ensin sipulit ja mausteet tehosekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää sitten jauheliha ja jatka pyöritystä, kunnes ainekset ovat sekoittuneet tasaisesti.

tehosekoittimessa

2. Pyörittele jauhelihasta 26 palloa ja painele varrastikun ympärille kaksi palloa (per tikku) ja muotoile niistä enemmänkin ovaaleja.

pallukat

3. Peitä vartaat kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan 30 min-12 tunniksi.

vartaissa

4. Lämmitä grilli keskilämmölle ja öljyä grilliritilän pinta. Aseta vartaat grilliin ja kääntele välillä. Ota pois grillistä kun olet saavuttanut haluamasi kypsyysasteen (medium n.6 minuuttia).

grillissä

valmiit

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: