Piyaz

piyaz

Turkkilainen papusalaatti.

Ainekset:
3 dl valkoisia papuja
3 dl kidneypapuja
2 tomaattia, paloiteltuna
4 kevätsipulia, silputtuna
1 cubanelle-paprika, ohuesti viipaloituna
1/4 punasipulia, pieneksi silputtuna
salaatinlehtia kulhon reunoille (valinnainen)

Kastike:
3 rkl extra virgin oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
suolaa ja mustapippurirouhetta maun mukaan

Koristeeksi:
3 keitettyä kananmunaa, lohkottuna
mustia oliiveja
tuoretta lehtipersiljaa

  1. Huuhtele ja valuta pavut.
  2. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään kulhossa ja halutessasi asettele renoille salaatinlehtiä.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin päälle. Anna marinoitua jääkaapissa tunnin ajan.
  4. Ennen tarjoilua, koristele salaatti kananmunalohkoilla, mustilla oliiveilla ja tuoreella persiljasilpulla.

Alkuperäinen resepti täältä.

läheltä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: