Digaag duban

Kanat valmiina

…eli mausteista paistettua kanaa.

1 kg pieniä broilerinkoipia
½ tl mustapippurijauhetta
1 sitruunan mehu
½ tl korianterijauhetta
1 tl jeeraa
½ tl kanelia
½ tl chiliä
hyppysellinen sahramia
suolaa maun mukaan
3 rkl oliiviöljyä

1. Pese broilerinkoivet ja kuivaa talouspaperiin.
2. Tee veitsellä viiltoja koipiin, jotta marinadi imeytyy paremmin.
3. Sekoita mausteet sitruunanmehuun ja oliiviöljyyn.
4. Sekoita marinadi broilereiden kanssa isossa kulhossa ja anna maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia, mieluiten yön yli.

Marinadi

5. Vuoraa uunipelti foliolla ja aseta broilerit sen päälle. Paista uunissa 175 asteessa 35 minuuuttia tai kunnes ovat kunnolla ruskistuneet.

uunista

valmiit

6. Tarjoile salaatin kera.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: