Matboucha

matbouchaaa

Marokkolainen alkuruokana tarjoiltava dippi, jota syödään leivän kera.

½ kg kypsiä tomaatteja
6 valkosipulinkynttä
1 pieni vihreä paprika
1 dl oliiviöljyä
2 rkl paprika- tai chilijauhetta
suolaa ja pippuria maun mukaan

Kuutioi tomaatit, paprika ja valkosipuli. Kaada kaikki pannulle ja paista keskilämmöllä noin 20 minuuttia ilman kantta ja välillä sekoittaen. Kun tomaatit ovat pehmenneet, lisää öljy ja mausteet ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.

Kun suurinosa nesteestä on haihtunut, Matboucha on valmis. Anna jäähtyä ja tarjoile leivän kera.

pannulla

valmis

matboucha

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: