Egyptiläinen härkäpapu-fetasalaatti

fetasalaatti

200g härkäpapuja (pakaste)
200g fetajuustoa
1 rkl tuoretta tilliä, hienoksi silputtuna
3 rkl extra neitsytoliiviöljyä
1 pieni kurkku, siemenet poistettu, paloiteltu
1 valkosipulinkynsi, hienoksi silputtu

Yhdistä valkosipuli ja oliiviöljy pienessä kulhossa ja jätä sivuun odottamaan.

Murskaa fetajuusto isossa kulhossa haarukkaa apuna käyttäen. Kiehauta vettä kattilassa ja lisää jäiset härpäpavut siihen. Keitä 8 minuuttia. Poista härkäpavuista kuoret ja sekoita fetan sekaan. Lisää myös kurkku ja tilli joukkoon.

Poista valkosipulit öljystä ja kaada öljy fetan päälle. Lopuksi sekoita hyvin ja lorauta vielä vähän oliiviöljyä koko komeuden päälle.

valmis

Alkuperäinen resepti täältä.

3 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. Tellu
    Feb 02, 2015 @ 16:43:17

    Hei Pinja,

    Oletko löytänyt jostain kaupasta pakastettuja härkäpapuja? Kiinnostaisi kovasti ja vinkit olisivat tervetulleita.🙂

    Vastaa

  2. Tellu
    Feb 10, 2015 @ 00:19:49

    Kiitos Pinja! Niinpä olikin, kipaisin meinaan heti kaupan pakastealtaalle.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: