Aloo pakoda

aloo pakoda

Erittäin suosittu maharashtralainen naposteltava, maistuu fantastiselta!

Taikina:
3 dl kikhernejauhoa
0,7dl riisijauhoja
1½ tl chilijauhetta
1/4 tl leivijauhetta
1 tl intiankuminaa
1/4 tl kurkumaa
suolaa maun mukaan (minä laitoin n. 1rkl)
3 dl vettä

Täyte:
3 raakaa perunaa

tai

2 perunaa, keitettynä
3 vihreää chiliä, hienoksi silputtuna
1 tl inkivääritahnaa
2 tl öljyä
1/4 tl kurkumaa
½ tl Chat Masala

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sitten vettä vähitellen samalla sekoittaen. Kun seos on tasaista ja suht juoksevaa, jätä sivuun odottamaan.

taikina

Kuori perunat ja leikkaa ne erittäin ohuiksi siivuiksi. (Toinen täytevaihto tehdään niin, että keität perunat, muussaat ne ja sekoitat muiden ainesten kanssa. Muotoile perunamössöstä palleroita/lättyjä.)

perunat

Dippaa perunasiivut taikinaan ja uppopaista kunnes ovat molemmin puolin kauniin kultaisia. Tarjoile sellaisenaan tai chutneyn kanssa.

dippaus

uppopaisto

valmista

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: