Gluteenittomat tortillat

tortilla

Siis wau! Pakko hehkuttaa, että ihan paras rakenne mitä olen gluteenittomissa letuissa/tortilloissa nähnyt. :O😀 Ei hajoa käsiin, taipuu kivasti ja maistuu buenolta.

3 munaa
1 prk (400g) kookosmaitoa
1 rkl oliiviöljyä
1 dl maissijauhoja
2 dl perunajauhoja
3 rkl kookosjauhoa
ripaus suolaa

Sekoita kulhossa munat, kookosmaito ja oliiviöljy.

Sekoita toisessa kulhossa perunajauhot, maissijauhot, kookosjauhot ja suola. Sekoita neste ja kuivat aineet keskenään.

ainekset

Taikinasta tulee todella jämäkkää ja paksua, älä pelästy!

taikina

Kun laitat pari ruokalusikallista taikinaa kuumalle oliiviöljytylle pannulle, kookosmaito lähtee ns. sulamaan ja taikina leviää itsestään (kannaa tosin avittaa leviämistä lusikalla levittäen, jottei tule liian paksu tortilla keskeltä).🙂

pannulle

kääntö

pino

Ja sit eiku syömään!!

pöydässä

täytteet

3 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. markus
    Mar 01, 2015 @ 10:39:49

    voiko perunajauhon ja maissijauhon korvata tattari ja manteli jauhoilla?

    Vastaa

    • pinja85
      Mar 01, 2015 @ 10:57:30

      En ole itse kokeillut,joten varmana en voi sanoa, mutta olen lettuihin ja tortilloihin käyttänyt milloin mitäkin jauhoja kaapista löytyy ja yleensä on onnistunut ihan hyvin (toki makuun tulee eroja, mutta tortilloissakin se on aika sivuseikka, sillä ruoan maku tulee pääasiassa kuitenkin tortillan täytteistä). Kokeile ihmeessä ja kerro kuinka kävi.😀

      Vastaa

  2. markus
    Mar 09, 2015 @ 19:38:38

    tein sun reseptillä tän ja ihan mahtavaa oli! kiitos🙂

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: