Juusto-porkkanateeleivät

teeleivät

2 isohkoa gluteenitonta teeleipää

2,5 dl kaurahiutaleita
3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
3 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1,5 dl laktoositonta juustoraastetta
1 porkkana raastettuna
0,5 dl ruokaöljyä
2 dl vettä tai laktoositonta maitoa

1. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa.
2. Lisää joukkoon juusto- ja porkkanaraaste, öljy ja vesi/maito.
3. Jaa taikina kahteen kekoon leivinpellille. Muotoile taikinakeot mataliksi pyöreiksi leiviksi.
5. Paista teeleivät 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
6. Leikkaa leivästä paloja ja tarjoa lämpiminä teen kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: