Sega Wot

sega wot

Etiopialainen punainen lihapata.😛

Ainekset:
700g naudanlihaa paloina
2-3 sipulia, hienoksi silputtuna
2½ dl öljyä
3 tl murskattua tai jauhettua valkosipulia
1 tl murskattua tai jauhettua inkivääriä
1-2 rkl Berbereä
1 tl Wot Kimem (Mekelesha)
1 tl suolaa (tai maun mukaan)
0,75 dl vettä

Ruskista sipulisilppu, inkivääri ja valkosipuli öljyssä isossa kattilassa. Lisää Berbere ja jatka paistamista noin 15 minuuttia alhaisella lämmöllä, välillä sekoittaen. Lisää naudanlihapalat ja vesi, anna paistua kunnes liha on kypsää (minä annoin muhia useamman tunnin, jotta lihat muuttuivat TODELLA pehmeiksi, mutta tämä on ihan makukysymys että kuinka kauan haluaa hauduttaa). Lisää lopuksi suola ja Wot kimem (Mekelesha). Tarjoile kuumien injeroiden kera.

lihat

valmis

Alkuperäinen resepti täältä.

2 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Nov 09, 2014 @ 10:43:38

    Mikäs tämä wot kimen on ja mistä sitä mahdollisesti saa ostaa?Ruoka näyttää todella herkulliselta.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: