Gluteeniton vispipuuro

vispipuuro

Enpä olisi uskonut, mutta nyt kokeiltuani voin todeta, että maistuu aivan samalta kuin mannasuurimoista tehty vispipuuro!! WOW! Todellakin kokeilemisen arvoinen resepti.🙂

1 l vettä
3,5 dl puolukoita
2 dl karkeita riisijauhoja
0,6 dl sokeria (tai maun mukaan)

1. Laita kattilaan vesi, puolukat ja sokeri, ja keitä noin 10 minuuttia.
2. Jos et halua vispipuuroon puolukkasattumia, siivilöi puolukat liemestä. Muutoin lisää joukkoon jauhot sekoittaen.
3. Keitä noin 10 minuuttia, sekoitellen välillä.
4. Anna puuron jäähtyä kunnolla, niin se vispautuu paremmin.
5. Vispaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

valmis

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: