Lehtikaali-juustospagettia

lehtikaali-juustospagettia

75g lehtikaalia suikaloituna
1/3 perinteistä Koskenlaskijaa paloina
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulin kynttä silputtuna
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl aurinkokuivattua tomaattia paloina
1 iso tomaatti paloiteltuna
1 dl vettä
½ pkt spagettia (minä käytin Lidlin gluteenitonta spagettia)

1. Laita spagetit kiehumaan suolattuun veteen.

2. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja ruskista sipuleita hetki, jonka jälkeen heitä lehtikaalit ja aurinkokuivatut tomaatit pannulle. Kun lehtikaalit ovat saanet hieman väriä, lisää sitten tomaatinpalat ja Koskenlaskija. Anna Koskenlaskijan sulaa hetken ja lisää pannulle sitten desi vettä. Sekoittele vesi ja juusto kastikkeeksi.

sipulit

lehtikaalit

koskenlaskija

kastike

3. Valuta spagetit ja sekoita ne kattilassa kastikkeen kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

valutetut spagetit

valmista

4. Tarjoile vihreän peston ja juustoraasteen kanssa.

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Veli
    Jan 07, 2015 @ 14:20:00

    Aivan huikean hyvää pastaa! Korvasin veden vielä puoliksi makealla mangomehulla ja on ihan kuin ravintolasta ostettua ruokaa. Nam nam nam! Kiitos.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: