Gluteeniton appelsiini-mangojuustokakku

juustokakkupala

1 pkt gluteenittomia digestive-keksejä
50g laktoositonta voita
1 prk laktoositonta maitorahkaa
1 prk laktoositonta kermaa
1 pkt laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
1 prk mangoviipaleita
5 rkl vaniljakreemijauhetta
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 dl appelsiinimarmeladia
pari palaa tummaa suklaata

1. Murenna keksit (esim. muovipussissa kaulinta apuna käyttäen) ja levitä irtopohjavuoan pohjalle. Kaada sulatettu voi murujen päälle ja sekoittele. Taputa tasaiseksi pohjaksi. Asettele mangoviipaleet keksipohjan päälle.

mangoviipaleet

2. Sekoita kerma kuohkeaksi sähkövatkaimella ja lisää siihen sitten maitorahka, tuorejuusto, appelsiinimarmeladi, sokeri ja vaniljasokeri lopuksi sekoittaen. Lisää seokseen vielä vaniljakreemijauhe ja sekoita hetkin sähkövatkaimella. Kaada seos vuokaan ja tasoita pinta. Päällystä vuoka kelmulla ja laita jääkaappiin jähmettymään yön yli. Kakusta tulee hyvä parin tunnin jääkaapissa olonkin jälkeen, mutta kun antaa olla yön yli, myös pohja pehmenee mangoviipaleista imeytyvän mehun ansiosta.

jääkaappiin

3. Ripottele päälle vähän tummaa suklaata ja tarjoile.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: