Intialaista munakoisoa saksanpähkinöillä

munakoisoa saksanpähkinöillä

Ainekset:
1 iso munakoiso
4 tl Kosher suolaa
2 rkl paloiteltuja saksanpähkinöitä
4 rkl seesamiöljyä
½ tl seesaminsiemeniä
2 tl sitruunamehua
1 tl Kashmiri chilijauhetta (tai 1/2 tl cayennea sekoitettuna 1/2 tl paprikajauhetta)
¼ tl sokeria
1 tl suolaa
3 rkl rkl silputtua tuoretta korianteria

1. Pese munakoiso. Puolita se pituussuunnassa ja puolita myös puolikkaat jne, kunnes sinulla on noin paljon puolen sentin viipaleita. Aseta munakoisot kulhoon ja ripottele päälle Kosher suolaa. Hiero suola hyvin viipaleihin ja jätä imeytymään noin 10 minuutiksi. Tämän jälkeen huuhtele munakoisot hyvin kylmällä vedellä ja kuivaa sitten talouspaperilla.

suolaa

2. Kuumenna pannulla seesamiöljyä ja asettele munakoisoviipaleet siihen. Peitä pannu kannella ja anna munakoisojen paistua 3-4 minuuttia. Käännä viipaleet ympäri ja peitä taas kannella ja anna paistua toiset 3-4 minuuttia. (Kaikki viipaleet eivät mahdu pannulle samaan aikaan, joten tee homma erissä).

pannulla

3. Siirrä munakoisot kulhoon ja ripottele niiden päälle saksanpähkinärouhe ja sekoita.

saksanpähkinät

4. Kaada päälle loput ainekset (seesaminsiemenet, sitruunamehu, sokeri, Kashmiri chili). Sekoittele hyvin. Lisää vielä korianterisilppu, sekoita ja tarjoile.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: