Uunikanaa Dijon-kastikkeessa

annos

8 broilerin fileepihviä (tai 4 kananrintaa)
oliiviöljyä
1,25 dl Dijon sinappia
1 tl kuivattua timjamia
1 prk laktoositonta kermaviiliä
suolaa ja pippuria maun maukaan
Tuoretta korianteria, oreganoa tai persiljaa

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja levitä oliiviöljyä uunivuoan pohjalle.

Sekoita sinappi, timjami ja kermaviili keskenään. Levitä kanojen päälle kastiktta, niin että ne ovat kauttaaltaan kastikkeessa ja aseta ne sitten öljyttyyn uunivuokaan. Peitä vuoka tiiviisti foliolla, niin ettei höyry pääse karkaamaan vuoasta. Anna kanojen kypsyä uunissa 45-60 minuuttia tai kunnes kanojen sisälämpötila saavuttaa 75 astetta.

uuniin

Kanojen ollessa uunissa, sekoita suola ja pippuri sinappikastikkeeseen. Kun kanat ovat kypsät, aseta ne tarjoiluastiaan, kaada kanoista irronnut liemi sinappikastikkeen sekaan ja sekoita hyvin ja kaada kastike sitten kanojen päälle. Koristele tuoreella persilja-, oregano- tai korianterisilpulla.

tarjoiluastiassa

valmis

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: