Gluteenittomat pellavansiemensämpylät

sämpylät

Taas tämmönen oma resepti, toimii.🙂

5 dl lämmintä vettä
1 rkl psylliumia
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
1,5 pss kuivahiivaa
2 rkl pellavansiemeniä
2 rkl gluteenitonta kypsää kaurarouhetta (KauraKuitunen)
11-12 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl oliiviöljyä

Sekoita psyllium lämpimään veteen ja anna turvota 5 minuuttia, lisää sitten hiiva, sokeri ja suola. Lisää muut ainekset koko ajan sekoittaen ja lopuksi oliiviöljy.

Muotoile taikinasta oliiviöljyllä öljytyin käsin sämpylöitä leivinpaperoidulle pellille ja anna sämpylöiden kohota lämpimässä paikassa n. 30-45 minuuttia. Paista 200 asteessa 30 minuuttia tai kunnes sämpylät saavat kauniin värin.

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Anni
    Sep 10, 2015 @ 14:16:27

    Taikina epäonnistui😦 Muut Pinjan reseptit sujuneet hyvin

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: