Karppaajan katkarapu-lohipiiras

katkarapu-lohipiiras

Pohja:
1 prk maitorahkaa
80g juustoraastetta
1 kananmunaa
2 rkl vehnälesettä
2 rkl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
150g kylmäsavulohta
150g katkarapuja
2 dl ranskankermaa
2 kananmunaa
1 purjo silputtuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2 rkl aurinkokuivattua tomaattia (paloina)
½ tl oreganoa
½ tl timjamia
suolaa ja valkopippuria oman maun mukaan

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja levitä taikina leivinpaperin päälle piirakkavuokaan. Esikypsennä uunissa 200 asteessa 10 minuuttia. Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.
Uuniin 225 asteeseen 30 minuutiksi.

täyte

uuniin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: