Bhagari Jhinga

valmis

1 rkl tomaattipyrettä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 tl garam masalaa
1 tl kuminajauhetta
1/4 tl cayennejauhetta
3 rkl tuoretta korianteria silputtuna
1 tuore jalapeno, paloiteltuna
1 rkl sitruunamehua
2½ dl kookosmaitoa
3 rkl rypsiöljyä
1 tl mustia sinapinsiemeniä
3 valkosipulinkynttä murskattuna
550g keskikokoisia kuorittuja katkarapuja
1 rkl maissitärkkelystä
1 rkl kylmää vettä

Sekoita tomaattipyree, suola, sokeri, garam masala, kuminajauhe, cayennejauhe, korianterisilppu, jalapeno, sitruunamehu ja kookosmaito kulhossa. Jätä sivuun odottamaan.

Kuumenna öljy wokpannulla keskilämmöllä. Lisää sinapinsiemenet ja paista, kunnes ne rupeavat poksahtelemaan. Lisää valkosipulimurska välittömästi ja paista kunnes valkosipuli rupeaa ruskistumaan. Lisää katkapavut ja paista kaksi minuuttia. Kaada kookoskastke katkarapujen päälle ja kypsennä kunnes kastike rupeaa kiehumaan. Sekoita vesi ja maissitärkkelys keskenään pienessä kulhossa ja sekoita seos sitten kastikkeeseen. Sekoittele ja kypsennä, kunnes kastike on paksua.

muhii

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: