Kana Ptichki

kana

Ainekset:
700g luutonta ja nahatonta kananrintaa
1 pieni sipuli lohkottu neljään osaan
1 valkosipulinkynsi
1 tl suolaa
½ tl mustapippurijauhetta
1 kananmuna -kevyesti vispattu
1 rkl vettä
2½ dl korppujauhoja
kasviöljyä paistamiseen
2 sellerinvartta -karkeasti silputtuna
2 porkkanaa -karkeasti silputtuna
1 sipuli -karkeasti silputtuna

1. Leikkaa kana 2,5 cm kuutioiksi ja aseta sivuun odottamaan.
2. Jauha sipuli ja valkosipuli sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Sekoita tahna kananpalojen kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla. Peitä kannella/kelmulla ja laita jääkaappiin marinoitumaan 2-6 tunniksi.
3. Pujottele kananpalat bambuvarrastikkujen läpi.
4. Vispaa kananmuna veden kanssa matalalla lautasella. Kaada korppujauhot toiselle lautaselle.
5. Dippaa kanat ensin kananmunaan ja pyörittele sitten korppujauhoissa; aseta sivuun leivinpaperin päälle.

???????????????????????????????

korppujauhot

6. Kuumenna öljy syvässä kasarissa.
7. Aseta pari kanavarrasta kerrallaan öljyyn ja anna kypsentyä kunnes ovat kullanruskeita päältä (n. 45 sek/puoli). Jos kanat tummuvat liian nopeasti, öljy on liian kuumaa. Kanan ei tulisi kypsyä sisältä, vaan jäädä vaaleanpunaiseksi.

paisto

8. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Aseta sellerit, porkkanat ja sipulit matalan uunivuoan pohjalle. Aseta kanavartaat mahdollisimman lähelle uunivuoan reunoja.

kasvikset

uuniin

9. Laita uuniin kypsymään 15 minuutiksi, laske uunin lämpötila sitten 150 asteeseen ja jatka kypsentämistä 45 minuuttia.

valmis

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: