Lammaskaali

lammaskaali

1 kg luullista lampaankylkeä tai 750g luutonta palalihaa
1 rkl voita
1 kg kaalia, suikaloituna
2 porkkanaa, viipaloituna
2 sipulia, lohkottuna
2 tl suolaa
15 kokonaista maustepippuria
1½ tl meiramia
2 laakerinlehteä
4 valkosipulin kynttä murskattuna tai silppuna
noin 5 dl vettä
persiljasilppua koristeluun

1. Paloittele liha annospaloiksi. Ruskista palat kevyesti rasvassa pannulla.

lihat

2. Pane kattilaan tai pataan kerroksittain ruskistetut lihapalat, kaali, porkkanat, sipulit ja mausteet.

kerroksittain

3. Kaada kylmä vesi pataan. Vettä saa olla sen verran, että puolet aineksista peittyvät.

vesi

4. Hauduta pataa kannen alla liedellä 1 ½ tuntia tai uunissa 180 asteessa noin 2 tuntia.

muhii

valmis

lähikuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: