Mbogga/Isbinaasho

mbogga

Somalialainen pinaatti-peruna-porkkanamuhennos. Helppo, nopea ja herkullinen!

Ainekset:
2 perunaa
2 porkkanaa
½ dl oliiviöljyä
1 sipuli, kuutioituna
1 rkl kasvismaustetta (all krydda)
2 tomaattia, kuorittuna ja kuutioituna
450g pinaattia, silputtuna

Keitä kokonaisia perunoita ja porkkanoita kattilassa 30-45 minuuttia. Poista porkkanat katilasta ja jatka perunoiden keittämistä vielä 15-20 minuuttia. Poista sitten perunatkin kattilasta ja anna jäähtyä.

Kuullota sipuleita oliiviöljyssä 3 minuutin ajan ja lisää sitten joukkoon kasvismauste ja paista toiset 3 minuuttia. Lisää sitten tomaatit ja anna muhia kannen alla 5 minuuttia.

tomaatit ja sipulit

Lisää pinaattisilppu ja peitä kannella 10 minuutin ajaksi.

pinaatti

Samalla kun pinaatit kypsentyvät, kuori perunat ja porkkanat ja muussaa ne haarukalla. Muussi saa jäädä kokkareiseksi.

muussi

Lisää muussatut porkkanat ja perunat pinaatin sekaan, sekoita hyvin, peitä kannella ja anna hautua 5 minuuttia.

valmis

Tarjoile lisukkeena.

Alkuperäinen resepti täältä.

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    May 14, 2016 @ 19:45:32

    Ihan hyvää oli mutta ei saanut aikaiseksi mitään megalomaanisia huraahuutoja. Maukasta kuitenkin.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: