Chorba

chorba

Ainekset:
2 rkl öljyä
350-500 g lammasta tai naudanlihaa kuutioituna
1 sipuli/punasipuli silputtuna
1 iso kesäkurpitsa raastettuna
3 tomaattia paloiteltuna + 2 rkl tomaattipyrettä/ 1 tlk tomaattimurskaa
1 iso peruna raastettuna
1 porkkana raastettuna
1½ tl suolaa
1 tl mustapippurijauhetta
1 tl kanelia
kourallinen tuoretta korianteria
2 dl kikherneitä (kypsiä)
2 dl vermicelliä

Kaada pari lusikallista öljyä ison kattilan pohjalle ja lisää sitten ainekset seuraavassa järjestyksessä kattilaan: lihat, sipulit, kesäkurpitsaraaste, perunaraaste, porkkanaraaste, mausteet, korianterit ja tomaatit.

raasteet

korianteri

Sekoita ainekset hyvin ja anna muhia keskilämmöllä 10 minuuttia.

Lisää kattilaan vettä niin paljon, että ainekset peittyvät kunnolla. Keitä keskilämmöllä 45 minuuttia.

lisää vesi

Lisää vielä vermicelli ja kikherneet ja anna kiehua vielä 10 minuuttia.

valmis

Tarjoile esim. briouatien kanssa.😛
Alkuperäinen resepti täältä.

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Feb 25, 2014 @ 22:31:02

    Tää on aivan mielettömän maukasta, eikä liian paksua.Herrrrrrrrrkullista!

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: