Goji-sitruunasuklaa (raakasuklaa)

Muuntelin alkuperäistä reseptiä enemmän omaan makuuni sopivaksi.raakasuklaa

– 2-3 dl goji-marjoja
– 2 dl kaakaonibsejä
– 1 tl luomusitruunan kuorta
– 4 dl kaakaovoita (raastettuna)
– 1 dl kotimaista (juoksevaa) luomuhunajaa

ainekset

1) Aseta syvä kulho lämpimään vesihauteeseen (lavuaariin tai hellalla olevaan kattilaan).
2) Lisää kulhoon kaakaovoi ja anna sulaa nestemäiseksi.
3) Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita niistä juokseva massa. Tässä vaiheessa voit halutessasi sekoittaa massasta tasaista blenderillä.

vesihauteessa

massa

4) Kaada suklaamassa lautaselle, jääpalamuotteihin tai erillisiin suklaamuotteihin.

muoteissa

5) Anna suklaan jähmettyä pakastimessa noin 20-30 min.

valmis

Jos haluat tietää lisää raakasuklaasta ja miksi se on parempaa kuin ”tavallinen” suklaa, kurkkaappa tänne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: