Chole palak

kikhernepinaatti

250g tuoretta pinaattia
400g kikherneitä (säilyke)
1 tlk tomaattimurskaa
1-2 chiliä murskattuna
1 rkl inkivääritahnaa
3 rkl oliiviöljyä
1 tl kuminansiemeniä
1/4 tl sarviapilajauhetta
1 rkl korianterijauhetta
1 tl chilijauhetta
½ tl kurkumaa
1 tl garam masalaa
suolaa maun mukaan

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää kuminansiemenet ja sarviapilajauhe. Lisää tomaattimurska, inkivääri ja chilimurska. Sekoita hyvin ja lisää sitten korianteri, chili ja kurkuma. Sekoita hyvin ja anna tomaattikastikkeen hautua kannen alla 3-4 minuuttia.

pinaatti

Lisää pinaatti ja suola ja sekoita hyvin. Lisää vajaa desi vettä, sekoita ja anna hautua kannen alla 3-4 minuuttia. Lisää kikherneet ja taas hieman vettä, laske levyn lämpöä ja jätä hautumaan kannen alle 5-6 minuutiksi. Tässä vaiheessa kikherneiden tulisi olla sen verran pehmenneitä, että voit muussata niistä noin puolet haarukkaa apuna käyttäen. Lisää garam masala (ja haluttaessa vähän vettä) ja sekoittele. Valmista tuli!😛

hautuu

valmista

lähikuva

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: