Kanaa ruandalaisittain

kanaa

Ainekset:
1 kana, leikattu tarjoiltaviksi paloiksi
3 rkl öljyä
1 sipuli, ohuesti viipaloituna
3 isoa tomaattia, kuorittuna ja muussattuna
2 sellerinvartta, leikattuna pieniksi paloiksi
1 tl suolaa
1 chili, survottu tahnaksi

Ruskista kananpalat öljyssä. Aseta kanat syrjään odottamaan ja paista sitten sipulit samassa öljyssä kuin kanatkin.

sipulit

Lisää sitten kananpalat kattilaan, kuin myös tomaatit, sellerit, suola ja chilitahna. Laske levyn lämpötila keskilämmölle ja anna hautua noin 40 minuuttia (kunnes kana on kypsää). Tarjoillaan perinteisesti riisipedillä (meillä meni ihan vaan salaatin kera).

valmis

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: