Kachumbari

katchumbari

Kachumbari on tyypillinen itä-afrikkalainen lisuke. Tämä resepti on Ruandasta, mutta siitä löytyy eri verioita milteipä joka maasta.

Ainekset:
5 tomaattia, paloiteltuna
2 pientä sipulia, ohuesti viipaloituna
1 punainen chili, ohuesti viipaloituna viideksi nauhaksi
kourallinen tuoretta korianteria, hienoksi silputtuna
1 limen mehu
3 rkl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria ja cayennea maun mukaan

Asettele tomaatit, sipulisiivut, chilit ja korianteri kerroksittain isoon tarjoilukulhoon. Sekoita oliiviöljy ja limenmehu keskenään ja kaada se salaatin päälle. Mausta suolalla ja pippurilla ja ripottele myös hieman cayennea koko komeuden päälle. (Huom! Myös suikaloitua kaalia ja/tai porkkanaraastetta voi lisätä tähän reseptiin.)

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: