Suklaayllätys

suklaaylläri

150g tummaa suklaata (vähintään 60%)
3 kananmunaa
2½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
5 rkl voita
1/2 tl kardemummaa (tai kanelia, chiliä, vaniljauutetta tms –>oman maun mukaan)
kermaa

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Kun ne ovat sulaneet, lisää kardemumma (tai muu haluamasi mauste).

mauste

Vispaa kananmunat ja sokeri valkoiseksi massaksi (ei vaahdoksi). Lisää suklaasekoitus kananmunien sekaan varovasti ohuena nauhana ja vispaa samalla. Kun ne ovat sekoittuneet hyvin, lisää jauhot ja sekoita hyvin.

Voitele pienet keraamiset uunivuoat ja täytä se suklaataikinalla.

vuokiin

Lämmitä uuni 200 asteiseksi ja paista suklaaleivoksia noin 15 minuuttia. Kohokkaan on tarkoitus jäädä hieman raa’aksi pohjasta, jotta kun se kumotaan lautaselle, päälle jää mehevä suklaasydän.

uunista

Voit tarjoilla suklaayllärit joko vuoista tai kumota ne lautaselle. Anna ylläreiden jäähtyä pari minuuttia ennen tarjoilua. Koristele haluttaessasi kermalla.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: