Liftiyya

liftiyya

450g naudanlihaa, leikattuna 2,5cm paloiksi
2 rkl Tabilia
1/2 tl mustapippuria
1dl neitsyt oliiviöljyä
1 sipuli, silputtuna
450g tomaattia, pilkottuna
4 dl vettä
2 tl harissaa
1 tlk säilöttyjä kikherneitä
2 tl cayennea
600g nauriita, kuorittuna ja lohkottuna neljään osaan
2 dl lehtipersiljaa, hienoksi silputtuna
280g pinaattia, leikattuna suikaleiksi
2 tl suolaa
1 sitruunan mehu

1. Pyörittele lihat tabilissa ja mustapippurissa.

lihat

2. Kuumenna oliiviöljy padassa/kattilassa. Ruskista sipulit ja lihat. Lisää tomaatit, 2,5dl vettä, harissa, kikherneet ja cayenne. Anna saavuttaa kiehumispiste.

kikherneet

3. Laske lämpötilaa, peitä kannella ja anna hautua n. 1,5 tuntia, kunnes liha on pehmeää.

4. Lisää loput vedet, nauriit, persilja, pinaatti, suola ja mausta vielä mustapippurilla. Anna hautua vielä noin tunnin ajan (kunnes nauriit ovat todella pehmeitä).

pinaatti

5. Sekoita sitruunamehu joukkoon ja tarjoile.

valmis

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: