Pršulja

prsulja

Reseptiä voi säätää syöjien määrän mukaan. Minä jaoin alla olevat määrät kolmella, jolloin tuli ruoka n.3-4 hengelle.

Ainekset:
500 g voita
1 kg tomaatteja
1.5 kg lihaa (nautaa, vasikkaa tai lammasta)
1 kg sipuleita
1.5 kg tuoreita paprikoita
5 laakerinlehteä
suolaa ja pippuria maun mukaan

Leikkaa voi viipaleiksi, sipuli renkaiksi, liha paloiksi, tomaatit viipaleiksi ja paprikat puolikkaiksi. Asettele ainekset kerroksittain (saviseen) uunivuokaan tässä järjestyksessä: voi pohjalle, sipulit, lihat, tomaatit ja paprikat. Jokaisen kerroksen väliin ripottele suolaa, pippuria ja laakerinlehti.

kerroksittain

paprikat

Paista uunissa 200 asteessa 3 tuntia. Poista päällä olleet paprikat, jotka toimivat ns. ruoan suojana ja tarjoile.

uunista

valmis

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Maa 10, 2014 @ 22:34:21

    Maukasta tämäkin, muistutti maultaan karjalanpaistia. Nestettä irtoaa kasviksista todella paljon, vaikka aluksi ajatteli, että on kuivempaa.Mukava kokeilu ja raati myhäili hyväksyvästi, ”Ihan hyvää.”

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: