Hilib ari la-foorneeyey

28v 005

Eli paahdettua lammasta somalialaisittain.

Ainekset:

1 karitsan lapa leikattuna isoiksi paloiksi
4 valkosipulin kynttä murskattuna
2 rkl kasvismaustetta (esim. ”Allkrydda”, jota saa kaikista itämaisista kaupoista)
2 rkl etikkaa tai sitruunamehua
3 rkl oliiviöljyä
1 tl mustapippuria

Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.

Sekoita valkosipulimurska, oliiviöljy, mustapippuri, etikka ja kasvismauste uunivuoassa ja lisää sitten lihapalat vuokaan. Kääntele lihoja, kunnes ne ovat kauttaaltaan marinoituja.

28v 001

Peitä uunivuoka foliolla ja sulje tiiviisti, jotta höyry ei pääse ulos vuoasta. Aseta uunivuoka uuniin ja anna olla siellä 2 tuntia.

Poista folio ja anna olla uunissa vielä 5 minuuttia ja tämän jälkeen ota pois uunista.

28v 003

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Tam 23, 2014 @ 19:42:00

    Tää oli tosi herkullista (kuulema kuin ravintolaruokaa) mutta tuo tuntimäärä oli ainakin meidän uunissa liikaa, että kerkisi liha aikalailla kuivahtaa.No, nääkin aina vissiin vähän uunista riippuen…

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: