Karpalo-kinuskijuustokakku

New Year 2013 005

1 pkt Myllyn Paras pyöreä piirakkataikina
200 g maustamatonta tuorejuustoa
250 g mascarponejuustoa
2 kananmunaa
2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
n. 1dl  kinuskikastiketta
250g karpaloita
perunajauhoa

Taputtele sulanut taikinalevy irtopohjavuokaan (halk. 20 cm). Vatkaa juustot ja munat tasaiseksi taikinaksi. Lisää taikinaan sokerit ja noin desin verran kinuskikastiketta.

Sekoita karpaloihin hieman perunajauhoja ja kaada niitä 200g piirakkapohjan päälle. Lisää niiden päälle tuorejuustotäyte ja siloittele pinta. Ripottele loput 50g juustotäytteen päälle.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Paista kakkua 175 asteessa noin 45 minuuttia.

???????????????????????????????

 

New Year 2013 008

New Year 2013 011

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: