Banaanipannukakku

1 l kevytmaitoa (tai puolet maitoa ja puolet kivennäisvettä)
3 kananmunaa
2 banaania
1½ dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
6 dl vehnäjauhoja
75-100 g sulaa voita

1. Soseuta banaanit.
2. Vatkaa ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota puoli tuntia.
3. Voitele uunipellillä oleva leivinpaperi ja kaada taikina siihen.
4. Paista 225 asteessa uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.
5. Tarjoa pannukakun kanssa jäätelöä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: