Kiymali Kapuska

Turkkilainen kaalipata. 😛

1/2 valkokaali, hienoksi silputtuna
200 g naudan jauhelihaa
1 sipuli, viipaloituna
2-3 rkl riisiä, huuhdottuna
1 punainen paprika, siemenet poistettu, kuutioitu
2 rkl voita
3 rkl extra virgin oliiviöljyä
1 tl chilitahnaa
~1/3 tölkillistä tomaattimurskaa
1 rkl sitruunamehua
Suolaa ja pippuria maun mukaan
4 dl kuumaa vettä

Kuullota sipulia keskikokoisessa kattilassa hetken ja lisää sitten jauheliha. Paista kunnes kaikki neste on haihtunut. Älä kuitenkaan anna jauhelihan kuivahtaa! Lisää loput ainekset, peitä kannella ja jätä hautumaan puoleksi tunniksi keskilämmölle. Tarkista veden määrä loppuvaiheessa ja lisää hieman, jos tarvetta.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: