Juurespyttipannu

4 porkkanaa viipaleina
½ valkokaali
1 iso punasipuli
100 g vihreitä papuja
200 g herkkusieniä
250 g halloumijuustoa
öljyä paistamiseen
ripaus mustapippuria
1 rkl ruohosipulisilppua

Lohkoa sipuli ja kaali. Puhdista pavut.

Pilko herkkusienet ja halloumijuusto. Kuumenna öljy pannulla ja kaada porkkanat, kaali ja sipuli paistumaan (lisää pohjalle pari desiä vettä 5 minuutin kuluttua). Kääntele joukkoon herkkusienet ja pavut, kypsennä 5-10 minuuttia kannen alla.

Mausta mustapippurilla ja tarkista suola. Laita halloumjuuston viipaleet koko komeuden päälle ja peitä kannella. Voi kääntää levyn pois päältä ja antaa ruoan hautua jälkilämmöllä vielä 10 minuuttia. (Halutessasi voit ensin ruskistaa halloumeita pannulla, minä tykkään, että ne vaan pehmenevät joten en tehnyt niin.)

Ripottele ruohosipulisilppu koko komeuden päälle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: