Porkkanaleipä (gluteeniton)

3 dl laktoositonta maitoa
30 g hiivaa
1 rkl psylliumkuorijauhetta
1 tl suolaa
1-2 munaa
2 dl porkkanaraastetta
1,5 dl tattarijauhoja
5 dl luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta

Liuota hiiva haaleaan maitoon, lisää psylliumkuorijauhe ja anna turvota 10 minuuttia. Lisää suola, muna ja raaste. Sekoita jauhot keskenään ja lisää taikinaan. Vatkaa sähkövatkaimella 5 minuuttia. Kaada taikina hyvin voideltuun n. 1,5 litran vuokaan. Peitä liinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa lähes kaksinkertaiseksi. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: